Trailere

Står du og mangler en trailer? Så er du kommet til det rette sted! Hos Midtfyns Auto har vi et stort udvalg af kvalitetstrailere fra det populære, danske mærke Variant. Vi sælger både trailere til private og erhverv og har et solidt udvalg af både åbne og lukkede trailer. Er du i tvivl om hvilken trailer, der passer bedst til dine formål, så hjælper vi dig selvfølgelig gerne med at få et overblik over alle dine muligheder.

 

Trailere til mange formål

Når du skal købe en trailer hos os, er der et hav af forskellige muligheder derfor kan vi ikke have alle modeller på lager men bestiller hjem efter kundens behov. Vi sælger både hobbytrailere med totalvægt op til 1400 kg og erhvervstrailere med totalvægt op til 3500 kg. Derudover finder man også lukkede trailere, bådtrailere og køle-/frysetrailere i vores store udvalg. Du kan læse mere om de enkelte trailertyper på Variants hjemmeside her.

Variant

 

Service og reparation af trailere

Hos Midtfyns Auto tilbyder vi både reparation og service af alle trailere uanset om du køber en ny trailer hos os eller skal have din nuværende trailer repareret. Hvis du er i tvivl om noget angående din trailer, står vi selvfølgelig klar med professionel rådgivning – og vi har mere end 30 års erfaring!